Escolab

Escolab us desitja un Bon Nadal

Benvolgudes i benvolguts escolabers,

 

Aquest any hem vist com molts projectes i situacions del nostre entorn han hagut d’adaptar-se per poder seguir funcionant en un context força diferent i advers. El programa Escolab no n’ha estat una excepció i ha pogut seguir oferint activitats amb un alt valor didàctic en format virtual.

 

Això ha estat possible gràcies a un nou enfocament, recopilat a la guia d’Escolab Virtual i, sobretot, a l’esforç i l’interès del personal investigador i del professorat. Tot plegat ha permès que durant aquest primer trimestre s’hagin dut a terme una vintena d’activitats virtuals on hi han participat més de 300 alumnes de diferents localitats. Des d’aquí us volem traslladar la nostra gratitud per haver-ho fet possible.

 

Al gener, com cada any, l’oferta d’activitats d’Escolab seguirà ampliant-se amb noves propostes per part dels centres de recerca, que podreu consultar a la pàgina web. Altrament, si voleu veure quines activitats hi ha disponibles actualment, us podeu dirigir al llistat d’activitats.

 

Des de la coordinació de programa seguirem treballant per poder oferir els millors tallers i activitats i poder recuperar també la modalitat presencial tan aviat com sigui possible i recomanat per les autoritats competents.

 

Des del programa Escolab, us desitgem unes Bones Festes i una bona entrada d’any!






Comparteix!


Últims comentaris

mcos1@ · 04/10/2019 09:32

No hem obtingut cap plaça per anar a fer el joc de roll al CRG amb els alumnes de 4t d'ESO. Com podem inscriure'ns en la llista d'espera d'aquesta activitat?

emoreno@ · 02/10/2019 14:23

Són alumnes de la modalitat científica. Alguns fan biologia i altres dibuix tècnic.

escolab@ · 22/02/2019 15:26

Benvolguda nuria.rubio@, tal i com s'indica en la darrera frase del mail d'avís d'alliberament de places: "Si tardeu en sol·licitar la reserva, és possible que un altre usuari ho faci abans que vosaltres". Si l'activitat surt amb el signe + en vermell, és que ja ha estat reservada per una altra escola abans. En aquests moments, les llistes d'espera són molt llargues i s'ha d'anar ràpid a fer la reserva. Salutacions i sort a la propera.

nuria.rubio@ · 22/02/2019 14:50

Bona tarda, acabo de rebre aquest missatge, però he mirat totes les dates i em posa que estan exhaurides, quin és le dia alliberat? CTIVITAT Recerca i càncer: saps què fa un investigador per lluitar contra els tumors? Éreu a la llista d'espera i en aquests moments l'activitat ha passat a tenir places disponibles! Si encara voleu apuntar-vos-hi, heu d'anar al web d'EscoLab i sol·licitar la reserva. L'avís s'ha enviat a tots aquells usuaris que eren a la llista d'espera de l'activitat mencionada. Si tardeu en sol·licitar la reserva, és possible que un altre usuari ho faci abans que vosaltres.

eac2222@ · 18/02/2019 14:21

A nosaltres també ens ha passat que hem rebut la informació de la inscripció quan la majoria de xerrades ja estaven exhaurides. Fa uns mesos ens vam posar en contacte i ens van assegurar que rebriem la informació així que la tinguessin. Sap greu.

+ Veure més comentaris



Altres


Dues noves propostes educatives amb el diàleg entre joves i ciència al centre

Durant el darrer trimestre, el programa Escolab ha posat en marxa dos projectes pilot en els quals el Centre de Recerca en...


Iniciem el projecte VacunAcció: com immunitzar-se contra la desinformació

És arriscat vacunar-se? O és insensat no fer-ho? És cert que les vacunes poden causar autisme? Aquestes i d’altres preguntes, tan presents en el debat social sobre la vacunació,...


S'acosta la Setmana del Cervell

Benvolgudes i benvolguts escolabers,

 

Us comuniquem que, amb motiu de la Setmana del Cervell que tindrà lloc la setmana vinent (15 a 21 de març), el programa EscoLab posa a la vostra disposició les...


Noves Activitats d'Escolab!

Benvolgudes i benvolguts escolabers,

 

Us comuniquem que hi ha noves activitats al web d'Escolab. Les podeu consultar aquí. D'altra banda, les 


EscoLab no para

Benvolgudes i benvolguts escolabers,

 

EscoLab no para i és per això que arrenquem el 2021 amb noves activitats!

 

Durant les pròximes setmanes incorporarem nous tallers perquè...


Activitats d'abril a Escolab

Benvolgudes i benvolguts escolabers,

 

Tornem de Setmana Santa amb energia!

Us informem que hi ha les següents activitats disponibles pel mes d'abril a Escolab:

 

Visita...


Conclou la primera edició del projecte “VacunAcció: com immunitzar-se contra la desinformació”

Dimecres 16 de juny va finalitzar el projecte pilot que ha ideat el programa Escolab de l’Ajuntament de Barcelona, juntament amb l’IDIBELL i l’Escola Virolai de Barcelona. L’activitat...


Arrenca la nova edició d'EscoLab!

Benvolgudes i benvolguts escolabers,

La 12a edició del programa EscoLab ja ha arribat i aquest curs comença amb un format diferent.

EscoLab us desitja un bon estiu

Benvolgudes i benvolguts escolabers,

 

Des d'Escolab us volem desitjar un molt bon estiu i informar-vos que el programa torna el curs vinent adaptant les seves activitats a un format virtual durant el primer trimestre.

...


EscoLab Virtual

Benvolgudes i benvolguts escolabers,

 

Des del programa EscoLab us anunciem l'arribada de les activitats virtuals.

Davant de la situació vigent, el programa adopta un nou format, amb l’objectiu de fer...


+Veure més