Escolab

reserves

La primera assignació de places serà per sorteig.

El període d'inscripció al sorteig s'iniciarà el 28 de setembre i finalitzarà el 9 d'octubre 2020. El 10 d'octubre tindrà lloc el sorteig. A partir del 12 de Octubre les activitats lliures es podran reservar directament a través del web sense sorteig.

Calendari curs 2020-21:

Període de consulta:
del 14 setembre al 27 setembre
Inscripció al sorteig:
del 28 setembre al 9 octubre
Sorteig:
10-11 octubre
Reactivació de les reserves:
del 12 octubre en endavant

Per poder participar en les activitats, tingueu en compte les consideracions següents:

 • És imprescindible haver-se registrat prèviament al web d'EscoLab.
 • Un mateix centre educatiu pot tenir, com a màxim, quatre reserves diferents.
 • Totes les reserves s'han de gestionar mitjançant el web.

Procediment d'inscripció al sorteig:

 • Entreu a l'activitat desitjada i cliqueu el botó per apuntar-se al sorteig.
 • Rebreu un correu electrònic automàtic que us confirmarà que la vostra inscripció al sorteig s'ha completat de manera correcta (si no us arriba, comproveu que no hagi anat a parar a la safata de correu brossa).
 • Podeu consultar al web les activitats en les quals us heu inscrit pel sorteig i el seu estat, clicant a d'”Opcions” dins el vostre perfil.
 • Durant el dia del sorteig no es podrà fer cap inscripció ni cap reserva.
 • Tant si heu tingut sort i heu obtingut plaça com si no, us ho comunicarem per correu electrònic.
 • Si obteniu plaça, es crearà de manera automàtica la reserva corresponent, que el centre d'investigació haurà de confirmar i rebreu un correu electrònic informant-vos.
 • L'endemà del sorteig es reprendrà el flux normal de reserves.

Per a les reserves de les activitats lliures, passat el període de sorteig, recordeu que:

 • A la llista d'activitats, si la icona circular situada sobre el títol de les activitats + és de color vermell vol dir que l'activitat ja s'ha reservat i que, per tant, no té places disponibles.
 • Si l'activitat ja s'ha reservat, us podeu apuntar en una llista d'espera per tal de rebre un avís si més endavant hi hagués places disponibles. Ho podeu fer al mateix lloc on clicaríeu per reservar-la.
 • Com a mínim 15 dies abans de l'activitat, contacteu amb el centre de recerca per confirmar-los el nombre d'alumnes que hi portareu i per aclarir qualsevol dubte que tingueu sobre l'activitat.
 • Segons l'activitat seleccionada, hi ha dues opcions:

  Reserva amb data definida: just després de sol·licitar la reserva, rebreu un correu electrònic automàtic que us confirmarà que la vostra sol·licitud s'ha completat de manera correcta (si no us arriba el missatge, comproveu que no hagi anat a parar a la safata de correu brossa). A partir d'aquest moment, l'activitat no admetrà cap altra reserva. La confirmació definitiva per part del centre de recerca, la rebreu en els dies següents mitjançant un segon correu electrònic. Si al cap d'una setmana no heu rebut aquesta confirmació, poseu-vos en contacte amb els organitzadors de l'activitat. Trobareu les seves dades de contacte al primer correu electrònic.

  Reserva amb dates "a convenir": el procés és el mateix que el que s'ha descrit en el punt anterior, però, a més, trobareu un apartat on podreu indicar si teniu un període o unes dates concretes preferents per a dur a terme l'activitat.

Atenció! Sigueu curosos a l'hora de fer les reserves. Les anul•lacions de darrera hora impossibiliten que altres centres educatius puguin fer reserves i perjudiquen els centres de recerca que han esmerçat temps i recursos a preparar les activitats.

anul·lacions

Si s'ha d'anul·lar una reserva, es prega que es comuniqui al centre organitzador com a mínim 15 dies abans de l'activitat, perquè altres centres educatius que estan en llista d'espera tinguin l'opció de reservar-la.

Si us veieu obligats a anul·lar una activitat passat aquest límit, heu de justificar el motiu pel qual l'heu d'anul·lar i s'analitzarà la incidència. Si no es considera justificable, es valorarà el fet de vetar que qualsevol docent del centre educatiu faci reserves en l'edició següent d'EscoLab.

destaquem

Dues noves propostes educatives amb el diàleg entre joves i ciència al centre

El CRAG participa en la creació de dues noves iniciatives educatives del programa EscoLab de l’Ajuntament de Barcelona, juntament amb els instituts Bernat Metge i Josep Tous

Dues noves propostes educatives amb el diàleg entre joves i ciència al centre

Comparteix!


destaquem

Conclou la primera edició del projecte “VacunAcció: com immunitzar-se contra la desinformació”

La nova iniciativa del programa Escolab amb l’IDIBELL i l’escola Virolai ha finalitzat aquest mes de juny amb propostes molt originals.

Conclou la primera edició del projecte “VacunAcció: com immunitzar-se contra la desinformació”

Comparteix!