data a convenir des de 18/01/2021 fins al 25/06/2021
hora de 08:30 a 14:00
Exhaurida
Places: 30 alumnes màxim
Nivell:
1r de Batxillerat
2n de Batxillerat
Cicle formatiu superior
En aquests moments la Terra ha de garantir l'alimentació d’una població en creixement, però som conscients de l'impacte que té el que mengem sobre la sostenibilitat del planeta? Com ho hem de fer per tal que la nostra dieta, a part d'equilibrada i saludable per nosaltres, ho sigui també pel medi ambient? En aquest taller descobrirem quin vincle existeix entre la nostra alimentació i la salut del planeta i què podem modificar per aconseguir que la nostra alimentació ens ajudi també a salvar el planeta.
A qui va dirigit | Alumnes de batxillerat i CFGS. |
Metodologia | Aquest taller es farà a través de videoconferència o webinar utilitzant la plataforma Zoom. |
Durada | 1,5h |
Material necessari per part del centre | Aula d'Informàtica |
Horari | A concretar amb el centre |
Coordinació | Facultat de Ciències de la Salut i del Benestar |
Responsable | Anna Vila |
Identifica't Ha d'estar registrat e iniciar sessió per fer reserves.
No hi han comentaris. Sigues el primer en comentar!