Cerrar

Coneixes els riscos per a la salut humana de la contaminació ambiental?


fecha 10/10/2019       hora de 09:00 a 11:00

Agotada


Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), campus MAR

Plazas: 40 alumnos máximos
Nivel:
3r d'ESO
4t d'ESO
1r de Batxillerat

Visita + Demo

  • Escolab

En aquest taller els alumnes podran conèixer què és la recerca en epidemiologia ambiental desenvolupada a ISGlobal, com és el cas de la contaminació de l'aire o la recerca sobre els possibles riscos per a la salut de l'ús de les noves tecnologies, entre d'altres. Farem mesures sobre contaminació atmosfèrica i acústica i veurem com es pot plantejar un projecte de ciència ciutadana de contaminació atmosfèrica i/o acústica a l'aula.

Inclou: Xerrada sobre contaminació ambiental (30 minuts)+ Taller / Joc sobre condicionants ambientals i efectes sobre la salut (35 minuts) + Mesures sobre contaminació atmosfèrica i sonora al voltant del PRBB (amb Smart Citizen Kit per veure les dades in situ)+ Com plantejar projectes de ciència ciutadana a l'escola sobre contaminació atmosfèrica i sonora (25 minuts) + Visita guiada als laboratoris del PRBB (30 minuts). Total 2 h.


Identifícate   Tiene que estar registrado e iniciar sesión para realizar reservas.Últimos comentarios

aolle3@ · 11/12/2019 16:41

Hola, he intentat registrar-me, però quan poso el codi del meu institut em posa codi erroni. El meu institut és el Pompeu Fabra de Badalona. Només feu les activitats per instituts de Barcelona? GràciesComparte!