Tancar

Coneixes els riscos per a la salut humana de la contaminació ambiental?


data 10/10/2019       time 09:00 to 11:00

Unavailable


Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), campus MAR

Seats: 40 max. students
Ages:
3r d'ESO
4t d'ESO
1r de Batxillerat

Visit + Demo

  • Escolab

En aquest taller els alumnes podran conèixer què és la recerca en epidemiologia ambiental desenvolupada a ISGlobal, com és el cas de la contaminació de l'aire o la recerca sobre els possibles riscos per a la salut de l'ús de les noves tecnologies, entre d'altres. Farem mesures sobre contaminació atmosfèrica i acústica i veurem com es pot plantejar un projecte de ciència ciutadana de contaminació atmosfèrica i/o acústica a l'aula.

Inclou: Xerrada sobre contaminació ambiental (30 minuts)+ Taller / Joc sobre condicionants ambientals i efectes sobre la salut (35 minuts) + Mesures sobre contaminació atmosfèrica i sonora al voltant del PRBB (amb Smart Citizen Kit per veure les dades in situ)+ Com plantejar projectes de ciència ciutadana a l'escola sobre contaminació atmosfèrica i sonora (25 minuts) + Visita guiada als laboratoris del PRBB (30 minuts). Total 2 h.


Log In   You need to be registered and log in to do bookings.



Last comments

aolle3@ · 11/12/2019 16:41

Hola, he intentat registrar-me, però quan poso el codi del meu institut em posa codi erroni. El meu institut és el Pompeu Fabra de Badalona. Només feu les activitats per instituts de Barcelona? Gràcies



Share!