Tancar

L'esquizofrènia: cervell i ment


data 12/03/2019       time 09:00 to 10:00

Unavailable


SETMANA DEL CERVELL 2019

Seats: 35 max. students
Ages:
3r d'ESO
4t d'ESO
1r de Batxillerat
2n de Batxillerat
Cicle formatiu mitjà
Cicle formatiu superior

Chat

  • Escolab

ACTIVITAT DIRIGIDA ÚNICAMENT ALS CENTRES EDUCATIUS DE LA CIUTAT DE BARCELONA

 

RESUM DE LA XERRADA

L'esquizofrènia és una malaltia cerebral complexa en què es produeix un funcionament erroni dels circuits cerebrals amb un desequilibri entre els neurotransmissors. Conseqüentment queden afectades algunes de les funcions que regeixen el pensament, les emocions i la conducta.

 

Investigadors: Miquel Bernardo i Gisela Mezquida, de la Unitat d'Esquizofrènia de l'Hospital Clínic (UB-IDIBAPS-CIBERSAM)

 

IMPORTANT A TENIR EN COMPTE:

Les reserves es gestionen únicament a través d'aquest web. És obligatòria la presència d'un/a professor/a per grup classe. Cal que una persona del centre educatiu, responsable de la reserva, rebi l'investigador/a a l'entrada del centre per poder acompanyar-lo/a fins a l'aula 20 minuts abans de l'inici de l'activitat i que es faci càrrec de l'ordre del grup classe i supervisi la sessió de treball.

Necessitats tècniques: el dia de l'activitat cal que el centre tingui a punt l'ordinador (amb altaveus) i el projector per a PowerPoint (que la sala es pugui enfosquir) i que l'investigador/a pugui fer una connexió a Internet.

 

 

 


Log In   You need to be registered and log in to do bookings.



Last comments

silvia.gelabert@ · 11/02/2019 11:31

Voldriem saber si seria possible fer aquesta xerrada a les 15h fins a les 16h



Share!