Tancar

Imatge del cervell en medicina. Evolució històrica


data 15/03/2019       time 09:00 to 10:00

Unavailable


SETMANA DEL CERVELL 2019

Seats: 35 max. students
Ages:
1r de Batxillerat
2n de Batxillerat

Chat

  • Escolab

ACTIVITAT DIRIGIDA ÚNICAMENT ALS CENTRES EDUCATIUS DE LA CIUTAT DE BARCELONA

 

RESUM DE LA XERRADA

La xerrada versaria sobre l’evolució històrica dels diferents tipus d’imatge que permeten veure l’estructura i funció del cervell i les seves aplicacions en el camp de la medicina.

 

Investigadors: Alex Rovira i Cristina Auger, de la Secció de Neuroradiologia de la Unitat de Ressonància Magnètica del Servei de Radiologia de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron.

 

IMPORTANT A TENIR EN COMPTE:

Les reserves es gestionen únicament a través d'aquest web. És obligatòria la presència d'un/a professor/a per grup classe. Cal que una persona del centre educatiu, responsable de la reserva, rebi l'investigador/a a l'entrada del centre per poder acompanyar-lo/a fins a l'aula 20 minuts abans de l'inici de l'activitat i que es faci càrrec de l'ordre del grup classe i supervisi la sessió de treball.

Necessitats tècniques: el dia de l'activitat cal que el centre tingui a punt l'ordinador (amb altaveus) i el projector per a PowerPoint (que la sala es pugui enfosquir) i que l'investigador/a pugui fer una connexió a Internet.


Log In   You need to be registered and log in to do bookings.Last comments

silvia.gelabert@ · 11/02/2019 11:36

Ens agradaria que la xerrada pogués ser a les 15h el dia 11 de MArç i aniria dirigida a CFGS d'imatge per al diagnòstic i medicina nuclear i altres alumnes de cicles sanitarisShare!