Tancar

Interacció i Visió per Computador


data 22/02/2019       time 09:00 to 12:00

Unavailable


Escola Superior Politècnica (UPF)

Seats: 25 max. students
Ages:
1r de Batxillerat
2n de Batxillerat

Visit + Chat

  • Escolab

Vine a conèixer que s'amaga darrere de la Interacció i Visió per Computador!

Programa

A partir de les 10.00 h i fins a les 13.00 h, els alumnes es dividiran en grups per realitzar un total de 4 activitats, cadascuna de 40 minuts de durada. Farem una pausa de 11:30 a 11.45h. Un cop finalitzades les activitats ens reunirem tots a l’Auditori per fer la cloenda.

 

Els tallers:

Interacció i Autisme:

Mostrarem com la interacció de cos sencer pot ajudar a nens i nenes amb Autisme a desenvolupar comportaments d'iniciació social. La iniciació social és un dels aspectes que més els costa a les persones amb Autisme i a través d'un videojoc gegant projectat a terra estem estudiant com un nen amb Autisme pot millorar les seves capacitats en aquest aspecte. Podreu jugar en aquest sistema de realitat mixta en una projecció a terra de 6 m de diàmetre.

Professor: Narcís Parés ,  Laboratori d'Interacció de Cos Sencer (FuBIntLab).

 

Realitat Augmentada i Jaciments Arqueològics:

Hem definit una nova aproximació (paradigma) a la Realitat Augmentada basant-nos en la interacció de cos sencer. Aquesta que té un ventall molt gran d'aplicacions però considerem que té especials beneficis en l'àmbit del patrimoni cultural com les visites a jaciments arqueològics. Veureu la tecnologia que hem definit per a poder-ho dur a terme (les Llanternes Màgiques) i us mostrarem els avenços fets en el Refugi 307 de Montjuïc, un dels 1.300 refugis construïts a Barcelona durant la Guerra Civil.

Professor: Narcís Parés ,  Laboratori d'Interacció de Cos Sencer (FuBIntLab).

 

Aplicacions de l’anàlisi facial

Com funciona un detector d'emocions? Es pot  distingir entre expressions espontànies i fingides? Veurem com l'anàlisi facial es complementa amb altres camps com el reconeixement de veu, i  com es pot descodificar la parla llegint els llavis, és a dir extraient informació únicament de la cara i la boca.

Professora: Adriana Fernandez Lopez

 

Making Cinema

Els algoritmes de processament d'imatges per al cinema permeten a les persones que miren una pel·lícula en una pantalla veure els mateixos detalls i colors que les persones en el lloc de rodatge. Interactuarem amb el projector de cinema i els problemes que es resolen, com ara: canvis de color en les imatges, extracció de soroll o  extracció de boira.

Professor: Javier Vàzquez Corral 

 

On? 

Es realitzarà a les instal·lacions del Campus de la Comunicació-Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra (carrer de Roc Boronat 138, 08018 Barcelona).


Log In   You need to be registered and log in to do bookings.



Last comments

No comments. Be the first to comment!




Share!