Tancar

La medicina del futur


data 27/11/2018       time 09:00 to 12:00

Unavailable


Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

Seats: 25 max. students
Ages:
3r d'ESO
4t d'ESO

Workshop

  • Escolab
  • Escolab
  • Escolab

La medicina del futur serà una medicina personalitzada amb plataformes de diagnòstic portàtils, dispositius de control portables i altres avenços tecnològics que faran l’atenció sanitària més eficaç, barata i còmoda.

Els investigadors de l’IBEC utilitzen les eines, tecnologies i tècniques de la bioenginyeria per entendre millor com funcionen les proteïnes, cèl·lules, teixits i òrgans del cos, o per dissenyar nanocàpsules pel subministrament de fàrmacs dirigit o per l’estudi de sistemes biològics, així com actuadors moleculars activats amb llum i òrgans «en un xip» per a estudiar models de malalties.

En aquest taller els estudiants coneixeran els darrers avenços en medicina personalitzada de la mà d’investigadors del nostre centre. A més, podran posar en pràctica alguns dels principis d’aquesta jove disciplina.

 

Més informació a:

http://divulga.ibecbarcelona.eu

 


Log In   You need to be registered and log in to do bookings.



Last comments

mgarc122@ · 21/09/2018 18:10

Taller adequat per a despertar encara més la curiositat als alumnes que es volen decantar pel Batxillerat científic. L'àmbit de la Medicina és un dels més interessants i el fet de què puguin manipular eines del laboratori el fa encara més atractiu.



Share!