Tancar

Taller experimental al CRG


data 03/12/2018       time 08:00 to 13:00

Available


Centre de Regulació Genòmica (CRG)

Seats: 4 max. students
Ages:
1r de Batxillerat
2n de Batxillerat

Workshop

  • Escolab

Reserva amb carta de motivació.
Els estudiants coneixeran com s'estudia la reprogramació cèl·lular i la seva relació amb el càncer, l'expressió gènica i les cèl·lules mare. Es realitzaran alguns experiments al laboratori i després participaran en un conversa amb un investigador del programa. L'activitat es podria fer en anglès o catala segons ho especifiqueu a la carta de motivació.
Activitat per un maxim de 18 alumnes.
 
Reserves amb enviament d'una carta de motivació. Com funciona?
Com que el nombre d'activitats és limitat, us demanem un breu resum (de 80 a 200 paraules) explicant la vostra motivació per fer aquesta visita, el treball previ i posterior que en fareu a l'aula, la integració al vostre currículum escolar, etc.

Cal que l'envieu a comunicacio@crg.eu del 18 al 24 de setembre si us ha tocat en sorteig, o fins a un màxim de 10 dies després de fer la reserva, si aquesta es fa més endavant. Es confirmarà la reserva definitiva per correu electrònic després de valorar els resums rebuts. El CRG es reserva el dret d'anul·lar les reserves que no compleixin els requisits mínims per a la realització del taller.

 

*Aquesta activitat té el suport de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) - Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades


Log In   You need to be registered and log in to do bookings.Last comments

eperapoc@ · 22/09/2018 19:24

Hola, fa uns quants cursos que intentem venir al CRG amb un grup o altre d'alumnes de 1r o 2n de Batxillerat Científic /Salut. Sempre hem valorat molt bé les activitats realitzades i venir al PRBB és sempre un al·licient tant per alumnes com per als professors de l'Institut Lauro situat a Les Franqueses del Vallès. Gràcies!Share!