Tancar

Aplicació de tecnologies de la informació Geospacial


data to agree from 01/10/2018 to 30/04/2019
time 11:00 to 13:00

Unavailable


Laboratori d'Informació Geogràfica i Teledetecció (UAB)

Seats: 20 max. students
Ages:
1r de Batxillerat
2n de Batxillerat
Cicle formatiu mitjà
Cicle formatiu superior

Workshop

  • Escolab
  • Escolab

L'activitat es divideix en dues parts:

La primera part consta d'una visita a les instal·lacions del Laboratori d'Informació Geogràfica i de Teledetecció de la UAB i d'una petita introducció sobre les tecnologies de la Informació Geogràfica i els treballs que s'hi realitzen.

A la segona part es treballarà en un taller d'aplicació dels sistemes d'informació geogràfica sobre plataformes al núvol, cloud GIS, per representar informació georeferenciada, crear un mapa web i fer la seva difusió a la xarxa.

 

La data i horari de l'activitat són a convenir.


Log In   You need to be registered and log in to do bookings.



Last comments

njimenez@ · 20/11/2018 11:21

Sóc la Natàlia Jiménez, professora de Ciències de la Terra del Col·legi Sant Miquel (Barcelona). Ha sorgit un problema de cara a la visita que tenia concertada pel dijous 25 d'Abril: resulta que no m'havia adonat que aquell mateix dia els alumnes tenen una altra sortida d'una altra assignatura, així que no podríem venir. Seria possible canviar el dia de la visita al dijous 2 de Maig? En cas que no pogués ser, com aniria llavors el dijous 11 d'Abril o el dimecres 24 d'Abril? Espero la teva resposta. Moltes gràcies i perdona per les molèsties.



Share!