Tancar

Taller experimental al CRG


data 05/11/2015       hora de 09:00 a 12:00


Exhaurida


Centre de Regulació Genòmica (CRG)

Places: 18 alumnes màxim
Nivell:
1r de Batxillerat
2n de Batxillerat


  • Escolab

Reserva amb carta de motivació.
Els estudiants coneixeran com s'estudia la reprogramació cèl·lular i la seva relació amb el càncer, l'expressió gènica i les cèl·lules mare. Es realitzaran alguns experiments al laboratori i després participaran en un conversa amb un investigador del programa. L'activitat es podria fer en anglès o catala segons ho especifiqueu a la carta de motivació.
Activitat per un maxim de 18 alumnes.
 
Reserves amb enviament d'una carta de motivació. Com funciona?
Com que el nombre d'activitats és limitat, us demanem un breu resum (de 80 a 200 paraules) explicant la vostra motivació per fer aquesta visita, el treball previ i posterior que en fareu a l'aula, la integració al vostre currículum escolar, etc.

Cal que l'envieu a comunicacio@crg.eu abans del 15 de setembre o fins a un màxim de 10 dies després de fer la reserva. Es confirmarà la reserva definitiva per correu electrònic després de valorar els resums rebuts. El CRG es reserva el dret d'anul·lar les reserves que no compleixin els requisits mínims per a la realització del taller.

 

*Aquesta activitat té el suport de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) - Ministerio de Economía y Competitividad


Identifica't   Ha d'estar registrat e iniciar sessió per fer reserves.Últims comentaris

mgonz262@ · 05/10/2015 19:56

Sóc Milagros González (INS La Ferreria de Montcada i Reixac) Resulta que acabo de veure el correu respecte a que quedaven places lliures per a l'activitat, és evident que a aquestes hores ja no estan disponibles. He estat tot el dia donant classes i no he pogut veure el correu fins ara. Una llàstima pq estic molt interessada en fer aquesta activitat. Estic a l'espera que quedi algun grup lliure, aquest dia o un altre. Moltes gràcies.

marta.tuda@ · 19/09/2015 08:04

Xerrada molt interessant, però les places estan ja cobertes abans de la publicació, 17 de setembre. Quin és el motiu? El nostre centre té moltíssim interès a participar.Comparteix!