Escolab

participa

Alumnes

Concurs EscoLab: Tinc una idea!

T'has plantejat alguna vegada sobre quins temes cal fer recerca? T'agradaria millorar determinades coses que encara no tenen solució? A EscoLab ens interessa saber quins són els temes que més et preocupen i els problemes que voldries resoldre.

Si després d'anar a alguna de les activitats t'ha sorgit una idea que t'agradaria que s'investigués, participa a la 4a edició del Concurs d’EscoLab: Tinc una idea! Volem que ens l'expliquis i argumentis el motiu pel qual la proposes. La idea no necessàriament ha d’estar relacionada amb l’activitat en la que has participat però si que ho ha d'estar amb alguna de les temàtiques que s’investiguen als centres de recerca on es realitzen les activitats d’Escolab. A més, retornarem les propostes guanyadores als centres de recerca, universitats i empreses col•laboradores.

 

PARTICIPA

 

També us animem a deixar-nos comentaris al web sobre les activitats que heu anat a veure.


Professorat

Concurs EscoLab: Tinc una idea!

Anima el teu alumnat a participar en el concurs, a desenvolupar idees que poden contribuir activament en la recerca real a través del disseny de preguntes investigables i a entrar en contacte amb els investigadors.

Enguany us proposem un curs per al professorat de 15 h de formació reconeguda pel Consorci d’Educació de Barcelona en el qual es donaran eines per al disseny de preguntes investigables i per preparar l’alumnat per a la participació ciutadana en la recerca. El curs està coordinat pel Centre de Recerca per a l’Educació Científica i Matemàtica de l’UAB (CRECIM- UAB).

Més informació i inscripció del 12 al 28 de setembre de 2016 al web:
www.edubcn.cat/formacio_del_consorci_educacio

Ajuda'ns a millorar el programa avaluant l'activitat en la qual has participat. T'agrairem molt que destinis 5 minuts a respondre la següent enquesta. Has d’estar registrat per accedir-hi encara que un cop acabat no es guardarà cap informació personal. L'enquesta és anònima.

 

AVALUA

 


Investigadors

T'agradaria organitzar una activitat d'EscoLab?

Tens ganes de donar a conèixer com es treballa al vostre centre de recerca i què investigueu? Envia'ns una proposta i ens posarem en contacte amb tu.

 

PROPOSA

 


Últims comentaris

ipesquer@ · 21/04/2017 15:17 · Releacionada amb l'activitat "Vols veure l’aigua que beus?"

He recibido un mail indicándome que había plazas disponibles para esta actividad pero cuando entro a escolab me indica que están agotadas ¿Sería posible realizar esta actividad? Gracias Atentamenta Inmaculada Pesquera

xfarre3@ · 01/03/2017 12:06 · Releacionada amb l'activitat "La Vida a través del Microscopi"

Bones, m'heu enviat un mail comentant que ha quedat lliure l'activitat però no veig com sol·licitar-la de nou, o fer de nou la reserva.

apariciogomez1@ · 31/01/2017 09:57 · Releacionada amb l'activitat "Un robot a casa meva!"

Hola, sòc professor de cicles formatius i estic interessat en ´activitat de robotica per a algun dia de 15:00 a17:00. Si podria ser el día 6 de febrer millor. Gràcies

bduran@ · 30/01/2017 09:33 · Releacionada amb l'activitat "Coneix joves experiències emprenedores"

Finalment no podrem assistir en aquesta activitat, el dia 8 de febrer, perquè els alumnes de 4rt tenen una altra cosa aquest dia. Moltes gràcies.

comunicacio@ · 13/01/2017 10:12 · Releacionada amb l'activitat "Recerca i càncer: saps què fa un investigador per lluitar contra els tumors?"

Benvolgut/uda,

Em sap greu, però les activitats les tenim programades d'octubre a abril i ja estan totes les places plenes.

De cara al curs vinent, pots intentar inscriure't a alguna de les activitats que oferirem.

Salutacions

+ Veure més comentarisdestaquem

Estem actualitzant les activitats d'EscoLab

El proper 1 de setembre tornarem amb més activitats i més centres de recerca participants!

Estem actualitzant les activitats d'EscoLab

Comparteix!

Tinc una idea!