data 19/01/2016 hora de 08:30 a 11:00
Exhaurida
Escola Superior d'Agricultura de Barcelona (UPC)
Places: 15 alumnes màxim
Nivell:
3r d'ESO
4t d'ESO
1r de Batxillerat
2n de Batxillerat
Segurament mai us heu mirat el iogurt i els derivats lactis d'aquesta manera, però són un món fascinant. A l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona (ESAB) es fa recerca sobre la transformació de matèries primeres com la llet, i el seguit de reaccions químiques, físiques i microbiològiques que ens permeten processar-la. De la mateixa manera entendrem la tecnologia que hi ha al darrera.
En el supermercat trobem molts tipus de iogurts i llets fermentades, alguns són líquids, d’altres en diuen probiòtics, alguns són quallats en l’envàs i d’altres són batuts. En aquest taller explicarem les diferències entre uns i altres, per què en alguns posa iogurt i en d'altres no, què vol dir probiòtic, les diferències sensorials entre iogurts amb fruita o amb aroma, etc. També s’ensenyarà a llegir l’etiqueta.
El taller va acompanyat d’una presentació del campus, les escoles i els centres de recerca.
Identifica't Ha d'estar registrat e iniciar sessió per fer reserves.
No hi han comentaris. Sigues el primer en comentar!