Tancar

El món de la investigació en biotecnologia (Joc de rol)


data 06/04/2016       hora de 09:00 a 12:00


Exhaurida


Centre de Regulació Genòmica (CRG)

Places: 30 alumnes màxim
Nivell:
3r d'ESO
4t d'ESO


  • Escolab

Reserva amb carta de motivació! 
Participareu en un joc de rol gegant. Els estudiants es posaran en la pell dels diferents membres del grup de recerca Fliact. Cadascun d'ells tindrà un perfil personal amb detalls sobre el seu lloc de treball i les seves competències, habilitats i coneixements.
Amb l'ajuda d'investigadors del CRG intentaran resoldre un problema científic molt concret: identificar 4 soques de mosques diferents. Això es resoldrà gràcies a diferents tècniques (microscòpia, imatge i pel·lícules, gel d'electroforesi/visualització d'un gen) i de la posada en comú de la informació.
 
Reserves amb enviament d'una carta de motivació. Com funciona?
Com que el nombre d'activitats és limitat, us demanem un breu resum (de 80 a 200 paraules) explicant la vostra motivació per fer aquesta visita, el treball previ i posterior que en fareu a l'aula, la integració al vostre currículum escolar, etc.

Cal que l'envieu a comunicacio@crg.eu abans del 15 de setembre o fins a un màxim de 10 dies després de fer la reserva. Es confirmarà la reserva definitiva per correu electrònic després de valorar els resums rebuts. El CRG es reserva el dret d'anul·lar les reserves que no compleixin els requisits mínims per a la realització del taller.

 

*Aquesta activitat té el suport de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) - Ministerio de Economía y Competitividad


Identifica't   Ha d'estar registrat e iniciar sessió per fer reserves.Últims comentaris

No hi han comentaris. Sigues el primer en comentar!
Comparteix!