Tancar

Apropa't a la biotecnologia! (visita guiada + xerrada)


data 15/03/2016       hora de 09:00 a 11:00


Exhaurida


Centre de Regulació Genòmica (CRG)

Places: 30 alumnes màxim
Nivell:
4t d'ESO
1r de Batxillerat
2n de Batxillerat


  • Escolab

Reserva amb carta de motivació!

Primer assistireu a una xerrada de tres investigadors joves del CRG. Cada un d'ells presentarà una eina que utilitza en la seva investigació, la posarà en el context del seu treball diari i de les preguntes concretes que intenta resoldre. Després assistireu a una presentació interactiva del centre i dels diferents perfils professionals que hi treballen. A continuació, en grups de 15 alumnes, visitarreu les instal·lacions del centre.

Reserves amb enviament d'una carta de motivació. Com funciona?

Com que el nombre d'activitats és limitat, us demanarem un breu resum (de 80 a 200 paraules) explicant la vostra motivació per fer aquesta visita, el treball previ i posterior que en fareu a l'aula, la integració al vostre currículum escolar, etc.
Cal que l'envieu a comunicacio@crg.eu abans del 15 de setembre o fins a un màxim de 10 dies després d'enviar la reserva.

Es confirmarà la reserva definitiva per correu electrònic després de valorar els resums rebuts. El CRG es reserva el dret d'anul·lar les reserves que no compleixin els requisits mínims per a la realització del taller.

 

*Aquesta activitat té el suport de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) - Ministerio de Economía y Competitividad


Identifica't   Ha d'estar registrat e iniciar sessió per fer reserves.Últims comentaris

mcasas1@ · 13/09/2015 17:16

EM SEMBLA UNA BONA INICIATIVA.

mberruezo@ · 07/09/2015 07:53

Crec que ha de ser un taller molt interessant i motivador pels meus alumnes del Batxillerat científicComparteix!