Tancar

Endinsa't al nostre laboratori biomèdic


data 10/03/2015       hora de 10:00 a 11:30


Exhaurida


Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer

Places: 10 alumnes màxim
Nivell:
1r de Batxillerat
2n de Batxillerat
Cicle formatiu superior


  • Escolab

Endinsa't al nostre laboratori biomèdic: una ruta interactiva pels laboratoris de l'IDIBAPS

Voleu conèixer per dins un laboratori? Si veniu a l’IDIBAPS els nostres investigadors us explicaran la importància de la recerca bàsica i la recerca clínica... i potser descobrirem a algun científic en potència entre vosaltres!

La nostra proposta consisteix en una passejada per les instal·lacions de l’IDIBAPS. Farem una petita ruta que permetrà als estudiants visionar la complexitat del nostre centre i de la recerca que s’hi porta a terme. Tindrem oportunitat de conversar amb alguns investigadors que ens parlaran de les principals línies de recerca que desenvolupen a l’IDIBAPS i de la seva experiència personal. Hem preparat una activitat d’una durada aproximada de 90 minuts en la que veurem des de dins com funciona la recerca biomèdica de primer nivell. 

L’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) és un centre de recerca biomèdica pioner a Catalunya i Espanya. Ajunta els esforços d’investigadors del Clínic, la UB i el CSIC per donar resposta als principals reptes sanitaris de la ciutadania i dels països en vies de desenvolupament. 

Podeu trobar més informació sobre el centre al web institucional o al nostre Facebook


RESERVA

últims comentaris

No hi han comentaris. Sigues el primer en comentar!


Comparteix!