Ir al contenido
Fotografies EscoLab 2009
Activitat “A l´abordatge! Visita el Planetari i els simuladors de maniobra de vaixells de la Facultat de Nàutica de Barcelona”
Fotografies: Teresa Estrada


Activitat “Vaques boges, llengua blava, grip aviària...malalties que investiguem” organitzada pel Centre de Recerca en Sanitat Animal (CRESA)
Fotografies: Teresa Estrada


Activitat “Els robots al nostre servei” organitzada per la Facultat d´Informàtica de la Universitat Politècnica de Catalunya.
Fotografies: EscoLab


Activitat “Medialab; el laboratori de noves tecnologies més gran del sud d´Europa, no te´l perdis!” organitzada per Enginyeria i Arquitectura La Salle.
Fotografies: Teresa Estrada


Activitat “Recerca i càncer: saps què fa un investigador per lluitar contra els tumors?” organitzada per l´Institut Català d´Oncologia (ICO).
Fotografies: Departament de Comunicació de l´ICO.


Alumnes de l´IES Gorgs participant en l´activitat “Endinsa´t al nostre laboratori biomèdic: una ruta interactiva pels laboratoris de l´IDIBAPS”.
Fotografies: Francesc Àvia / Àrea de Comunicació IDIBAPS.


Alumnes del col·legi Pare Manyanet amb l´activitat "Vibra amb les noves tecnologies: música tàctil, realitat virtual i experiments d´electrònica" organitzada pels Estudis d´Informàtica i Telecomunicacions de la Universitat Pompeu Fabra (UPF).
Fotografies: Departament de Comunicació UPF.


Realizado por Bit Blau